TwitterFacebookGoogleLinkedIn

About

BUZERA DRAGOŞ-ANDREI,

Andrei


… 18.02 ’88..

Mă năşteam ca orice om normal într-un spital târgu-jian

Asta a fost în loc de introducere.. Într-adevăr, data naşterii: 18 februarie 1988, în localitatea Târgu-Jiu, jud. Gorj.

botez

Încă de mic pasionat de electronică şi mecanică, aveam plăcerea să demontez tot ce-mi ieşea în cale: de la pixuri şi capete de sifon până la televizoare, radiouri etc.

bebe

Nu cunoşteam lumea, eram prea mic..

Nu credeam că viaţa e complicată şi mie o să-mi placă să mă complic

A urmat o grădiniţă, de fapt mai multe grădiniţe de care nu am fost deloc încantat (probabil de aia le-am şi schimbat). Abia atunci începusem să-mi dau seama că ceea ce-mi doresc eu în viaţă nu e sa învăţ. Învăţatul nu era (şi continuă să nu fie) făcut pentru mine. Aveam ca idol, după soră-mea cu 2 ani mai mare, pe unchi-meu electrician. Meserie demnă de urmat.

elev

7 ani. Şcoală ? Nicidecum ! Îngrozit de vaccinul pe care urma să-l fac am amânat începerea şcolii cu un an şi multe rugăminţi la adresa părinţilor. La 8 ani fără câteva luni, aproape cel mai mare din clasă fiind (la vârstă.. că la statură nu prea), plângeam în hohote după mama când a trebuit să mă lase în clasă cu învăţătoarea şi noii colegi. Am fost fucked-up 2 zile.

Clasa a 2a. Matematică. Primul 4. Panică ! Eveniment ce trebuie precizat ca pas în formarea mea.

premiant

Deosebit de bleg fiind, la 10 ani am reuşit să-mi rup picioarele căzând din ele. Mi s-a părut cel putin weird, mai ales că nimeni nu mă credea. 3 săptămani->ghips. Nu a fost un inconvenient acest lucru, pentru că oricum nu am jucat niciodată fotbal sau alte chestii cu copiii în faţa blocului, preferând să stau de vorbă cu bunicii sau părinţii lor pe diferite teme.

1stpc

Clasa 4a. A intrat în viaţa mea un nou personaj, cu care făcusem cunoştinţă numai pe la cursurile de Q-Basic: un Intel Pentium 75 Mhz, 16 Mb RAM, 900 Mb HDD. Era vis. Până atunci făcusem informatică doar pentru că era COOL. Acum începeam să-mi dau seama ce e ea cu adevarat. Un lucru care mi-a schimbat viaţa.

Clasa a 5a. Prima casetă hip-hop&rap. Ascultam cu casetofonul la minimum să nu audă nimeni ce zic nenii ăia. Îmi plăcea la nebunie. Căutând alte lucruri de genul am dat peste Paraziţii. Alt lucru care mi-a schimbat viaţa.

Clasa 8a. Capacitate. Direcţia ? Colegiul National Ecaterina Teodoroiu, profil Biologie-Chimie. HAHA. În ultimul moment am avut o sclipire şi am bifat Colegiul National Tudor Vladimirescu, profil Matematică-Informatică. Alt lucru care mi-a schimbat viata.

lene

Respectă-te, frate, nu-ţi rupe capul în şcoli..

Cât trăieşti încerci să-nveţi, dar în final tot prost mori

..e deviza pe care m-am axat tot liceul. Chefuri. Prieteni noi (care după liceu s-au dus. a rămas `nea Georgică cu care mă mai întreţin şi azi). Femei. Probleme la şcoala. Excursii. Aici mi-am dezvoltat şi skillurile mele de enervator de profesori. Ador să-i enervez !

baza

De menţionat: diriginte Craioveanu Elena. Profesor de matematică Udrea Gheorghe. 2 personaje importante din viaţa mea de licean.

baza2

Ca un şpriţ au trecut 4 ani de liceu..

Şapca altcuiva era acum pe capul meu

Liceul pe sfârşite, clasa 12a. Lene extraordinar de mare. Niciodată nu mai fusese aşa până atunci. În toţi aceşti ani mă împrietenisem din ce în ce mai bine cu Informatica, pe care, deşi îmi era lene să o învaţ, o prindeam din mers. Facultate de urmat: ASE Bucureşti – Cibernetică, Universitatea din Bucureşti – Informatică şi în ultima fază, după ce am aflat nota de la admitere de la Bucureşti, de frică, Universitatea din Craiova – Informatică. Am intrat într-un final la Universitatea din Bucureşti.

Anul 1. Prima săptămână de facultate – PAUZĂ. M-am dus din săptămâna 2. Nu cunoşteam pe nimeni. O întamplare a făcut să mă întâlnesc la secretariat cu un întârziat ca mine (Dănuţ), care ulterior a devenit prieten bun şi tovarăş de pahar.

bere

După 3 săptămâni de şcoală s-a ivit ocazia să merg la un interviu în scopul angăjarii. Totul a decurs OK şi din noiembrie 2007 lucrez ca Research&Development Consultant pentru Avantera, o firmă de consultanţă în management cu sediul în Otopeni. De atunci am trecut foarte rar (mai deloc) pe la şcoală. Sesiunile ce mă mai cheamă pe acolo.

Trecutul a trecut, prezentul îl trăiesc acum..

Sperând să-mi conturez prin el un viitor mai bun

GD Star Rating
loading...
About, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Comentarii:

alxa says:

Cautam ceva pe google si am gasit blogul tau. Ti-am vazut poza si te-am recunoscut. U nu iti mai amintesti de mine, a trecut mult timp. Mi-a venit in minte un episod vechi al vietii mele cand te-am cunoscut. U erai in clasa a 12-a , eu a 9-a. Aveam sport, dar am ramas in clasa ca eleva de serviciu, pentru ca nu aveam cheie. Voi nu aveati sala si aveati ora cu doamna Frunza. V-am dat voie sa faceti la mine in clasa si am ramas si eu. Am stat cu tine in banca in ultima de la geam si invatam la biologie genetica pt lucrarea care urma sa o dau. In timp ce doamna profesoara va corecta lucrarile, am schimbat cateva replici cu tine legate de biologie. Apoi iti vine nota la istorie, din pacate cam neplacuta… un 3. Apoi te-am mai vazut de cateva ori prin curtea scolii, dar nu ne salutam. Dar uite ca mi-am amintit de tine. Ma bucur ca ai ajuns bine si ai o cariera. Acum sunt eu in clasa a 12-a .. Multa bafta in continuare.

ema says:

poate te faci si u om serios akm…desiiiiiiii nu prea cred(alcool :D :d/ :*

pai era springu` de la universitate :D trecem, trecem

mindrutza says:

In ultima poza vedem o agenda Ambition! ;)) trecem pe la facultate,trecem :))

Dorel says:

vad ca acelasi tu din totdeauna ..ma uimesti pe zi ce trece ;) ma mai stii nu ?
eu sunt Varu` unui coleg de al tau , dani ………. app cum aflu niste ideii de crearea unui blog al meu :-? …cauta-ma pe mess … :) see ya soon :-h :D